Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ TON ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ




Πανω: Έγγραφο 1: Οι αστυνομίκες εκθέσεις του διευθυντή Γιωτη στον ανώτερό του σχετικά με τις δραστηριότητες του αυτόνομου αυτού του κατειλημμένου σπιτιού (επιδείξεις ταινιών, συναυλίες, συζητήσεις, κ.λπ.)








Πανω: Έγγραφο 2: Ο αστυνομος διευθυντής Γεωργοπουλος υποβάλλει έκθεση σχετικά με 21 στοιχεια αναρχικων. Στο έγγραφο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις διευθύνσεις διαμερισμάτων, τους αριθμούς (αυτοκίνητα/μοτοσικλέτες), καθώς επίσης και τις έρευνες στην πιθανή αλλαγή κατοικιών.








Πανω: Έγγραφο 3: Οι αστυνομίκες εκθέσεις του διευθυντή Γεωργοπουλου στον ανώτερό του σχετικά με τη συνεδρίαση της πρωτοβουλίας κατοικων στα νοτια. Υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τη θέση, την ημέρα και το χρόνο της συνεδρίασης (23.06.2007). Ο αστυνομίκος διευθυντής Γεωργοπουλος σιγουρεύεται ότι η συνεδρίαση πρόκειται να παρατηρηθεί.









Πανω: Έγγραφο 4:Οι αστυνομίκες εκθέσεις του διευθυντή Γεωργοπουλου στον ανώτερό του σχετικά με τη συνεδρίαση της πρωτοβουλίας κατοικων στα νοτια. Η ημερήσια διάταξη υποστηριζει:Κεντρα υπερυψηλής τάσεως, πρώην αεροδρόμιο, κεραιες κινητών τηλεφώνων, ελευθερων χωρων, υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τη θέση, την ημέρα και το χρόνο της συνεδρίασης (21.12.2005). Η αστυνομίκος διευθυντής Γεωργοπουλος σιγουρεύεται ότι η συνεδρίαση πρόκειται να παρατηρηθεί.






Πανω: Έγγραφο 5: Στο έγγραφο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το επώνυμο, το όνομα, τις διευθύνσεις διαμερισμάτων και τα στοιχεία αδειών οδήγησης 20 αναρχικων. Αφορά έναν συνηθισμένο στόχο της ελληνικής αστυνομίας να ψάξει «τα πρόσωπα».



ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: